Što je elektronska evidencija radnog vremena?

Elektronska evidencija radnog vremena tvrtkama omogućuje lakše i naprednije upravljanje radnim vremenom i različitim vrstama izostanaka s radnog mjesta.

kartica

Elektronska evidencija radnog vremena je sustav koji omogućava tvrtkama i organizacijama da bilježe radno vrijeme svojih zaposlenika pomoću elektroničkih uređaja kao što su računala, mobilni telefoni ili čitači kartica. Svrha ovog sustava je osigurati točnu i pouzdanu evidenciju radnog vremena koja se može koristiti za isplatu plaća, praćenje radnog vremena i ispunjavanje zakonskih zahtjeva.

Elektronskom evidencijom radnog vremena zaposlenici se prilikom dolaska na radno mjesto ili početka rada registriraju karticom, mobilnom aplikacijom, putem web preglednika ili na druge dostupne načine. Sustav zatim bilježi kada su zaposlenici došli na posao, kada su otišli i koliko su vremena proveli na radnom mjestu. Svi podaci mogu se prikupljati i obrađivati ​​u realnom vremenu, što menadžerima i administraciji omogućuje bolji pregled radnog vremena i produktivnosti zaposlenika.

Osim toga, elektronska evidencija radnog vremena pomaže u osiguravanju usklađenosti sa zakonskim zahtjevima poput ograničenja radnog vremena, odmora i odsutnosti. U nekim je zemljama elektronsko mjerenje vremena obvezno za određene vrste organizacija ili sektora, dok se u drugima može koristiti po nahođenju.

Korištenje sustava SATI kao elektronske evidencije radnog vremena nudi sve to i više. Svojim klijentima nudimo i BESPLATNO probno korištenje u trajanju od mjesec dana, gdje možete provjeriti funkcionalnost sustava na razini Vaše tvrtke. Više o našem proizvodu možete pronaći u opisu O proizvodu.

sati paket za evidenciju
30 dana besplatno

Zanima vas mjesec dana
besplatno probno razdoblje?

Pojednostavite svoje poslovanje i evidentiranje radnog vremena
s jednomjesečnim BESPLATNIM probnim razdobljem.
Bez rizika i obaveza!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje performansi web stranice. Više informacija možete pronaći u našoj politici kolačića.