Evidencija radnog vremena

Aplikacija Sati je automatizirani proces planiranja i evidentiranja rada i odsutnosti zaposlenika. Omogućuje pregled radnog vremena, evidentiranje prisutnosti, odsutnosti te unos različitih vrsta sati.

planiranje sati

Pregled radnog vremena

Detaljna evidencija dolazaka i odlazaka, godišnjih odmora, bolovanja i putnih naloga zaposlenika.

Aplikacija Sati.hr omogućuje korisniku ali i nadređenima u tvrtki jednostavan pregled radnog vremena zaposlenika. U tom slučaju u aplikaciji se mogu prikazati različiti tipovi radnog vremena koje je moguće naknadno pregledavati i kontrolirati.

sati.hr

Pristup za sve

Svaki zaposlenik može pristupiti svom profilu i dobiti podatke o svom radnom vremenu.

Za pristup aplikaciji zaposlenik dobiva korisničke podatke s kojima se naknadno može prijaviti u aplikaciju. Ukoliko nadređeni (administrator ili moderator) odobre pregled radnog vremena, zaposlenici mogu ubuduće pratiti i taj dio. Također postoji mogućnost unosa određene vrste radnog vremena, ovisno o odobrenjima.

monitor

Planiranje i raspored

Modul za planiranje rada zaposlenika u vašoj tvrtki na duži vremenski period.

Planiranje rasporeda omogućuje raspodjelu radnog vremena između više zaposlenika i ujedno raspodjelu posla. U tom slučaju moderator ili administrator mogu kreirati raspored. Naravno, korisnik ima uvid u raspored i kakav je očekivani raspored rada.

monitor

Podaci za obračun plaća

Mjesečno radno vrijeme spremno direktno za izradu obračuna plaća.

Kumulativni sati koji se izračunavaju na temelju unesenih podataka sljedeći su korak koji je ključan za računovodstveni program. Na temelju pravila bilježenja koje odredi tvrtka izračunavaju se svi kumulativni sati koji se jednostavnim klikom mogu izvesti iz aplikacije Sati.hr. Naknadno se ti podaci prenose u računovodstveni program, čime se olakšava dodatni rad s ručnim unosom.

telefon

Registrator radnog vremena

Prijava na radno mjesto korištenjem privjeska putem registratora.

Kao jedan od načina prijave na radno mjesto može se koristiti standardni način prijave putem registratora. Registrator, naprava koju smo osobno kreirali i razvili, je prilagođen različitim načinima evidentiranja radnog vremena po radnom mjestu. Registrator treba napajanje i internet vezu. Između ostalog naš registrator omogućuje i mobilnu registraciju jer ima ugrađen Bluetooth odašiljač.

aplikacija za vođenje radnih sati

Višejezična podrška

Aplikacija je prevedena na nekoliko jezika te je stoga prikladna i za inozemno tržište.

Trenutno je aplikacija prevedena na tri različita jezika i namijenjena je za korištenje u nekoliko različitih zemalja. Web aplikacija, mobilna aplikacija i registrator su pripremljeni za višejezičnu podršku. Ovisno o državi koju je korisnik odabrao, u obzir se uzimaju državni praznici koji su također važni za obračun plaća.

aplikacija za vođenje radnih sati

Kategorizacija zaposlenih

Kategorizirajte zaposlenike u različite skupine prema svojim željama.

Zaposlenike možete rasporediti u nekoliko kategorija/potkategorija, a time možete dodatno definirati posebna pravila registracije, pravila moderiranja, kao i pravila pristupa korisničkom profilu. Glavni administrator ili moderator može definirati različitu hijerarhiju kategorija/potkategorija i time podijeliti strukturu cijele tvrtke.

aplikacija za vođenje radnog vremena

Prijenos sati

Prenosi višak ili manjak sati u novi mjesec samo jednim klikom.

Kod obračuna sati na mjesečnoj razini, u slučaju prekoračenja ili nedostatnih sati u radnoj knjižici, skuplja se određeni broj sati za prijenos. Negativan ili pozitivan broj sati može se prenijeti u novi mjesec, gdje se također može unijeti određeni broj sati. Prilikom prijenosa sati u obračun se može prenijeti određeni broj sati koji se kasnije uzima u obzir pri obračunu plaće.

MU

Mobilna aplikacija

Za još lakši pregled i evidenciju dostupna je mobilna aplikacija za Android i iOS.

Mobilna aplikacija prvenstveno je namijenjena registraciji radnog vremena pri dolasku ili odlasku s radnog mjesta. Korištenjem mobilne aplikacije korisnik može pratiti i broj radnih sati, planirani raspored te ukupno radno vrijeme po mjesecima. Također može unijeti određene vrste sati u samu aplikaciju, naravno ako ima potrebna dopuštenja. Obavijesti i komunikacija između korisnika također se odvijaju putem mobilne aplikacije.

Aplikacija radnog vremena

Prijava radnog vremena na terenu

Mobilna aplikacija između ostalog omogućuje i prijavu radnog vremena sa drugih lokacija

Mobilna aplikacija omogućuje registraciju radnog vremena na različitim lokacijama i kao takva može biti korisna tvrtkama koje imaju više lokacija ili tvrtkama koje žele pratiti radno vrijeme svojih zaposlenika na terenu na bilo kojoj lokaciji ili samo na određenim lokacijama koje mogu samostalno odrediti. U te svrhe koristi se geolokacija i GPS tehnologija za prepoznavanje kada se zaposlenik nalazi na određenoj lokaciji.

Upotreba sati evidencije radnog vremena

Uređivanje pravila evidencije

Podesite pravila o dolasku/odlasku s radnog mjesta prema Vašim željama.

U slučaju dodatnih zahtjeva za evidentiranje radnog vremena, tvrtka može postaviti vlastita pravila evidentiranja dolazaka i odlazaka. Na temelju određenih pravila sati se naknadno evidentiraju prema postavljenim pravilima evidentiranja. Također se mogu definirati određena pravila, kao što je datum početka/završetka evidencije, određeni dan na koji se poštuju određena pravila, određena kategorija za koju se poštuje određeni način registracije itd.

sati

Registracijska točka

Putem mobilne aplikacije moguća je prijava i kroz registracijsku točku na vašoj lokaciji.

Registracijska točka je uređaj koji vam omogućuje prijavu na radno mjesto ako se nalazite u njegovoj blizini. U praksi to znači da u radijusu od 5 metara od lokacije punkta možete izvršiti dolazak ili odlazak putem registracijskog mjesta. Uređaj je samostalna komponenta koja sadrži Bluetooth, NFC i QR kod. Pokazala se kao dobra praksa za terensku prijavu jer je uređaj potpuno neovisna o internet vezi.

potvrda radnog vremena

Potvrda radnih sati

Aplikacija omogućuje potvrdu dodanih vrsta sati prema željama administratora.

Tvrtka može koristiti potvrdu radnih sati kada želi potvrditi unos određene vrste radnog vremena. Svi radni sati koje odredi tvrtka mogu ići na potvrdu. Potvrdu tako može izvršiti administrator ili moderator ovisno o postavkama zaposlenika i pravilima za potvrdu radnog vremena koja su postavljena na razini tvrtke.

promjene

Obavijesti o događajima

Korisnici mogu primati obavijesti o određenim događajima u mobilnoj i web aplikaciji.

Funkcija obavijesti o određenim događajima je jako korisna jer u slučaju određenog događaja na ovaj način možete lakše pratiti situaciju u samoj tvrtki. Obavijesti se mogu proslijediti na e-mail ili u mobilnu aplikaciju Sati. Način obavijesti je određen na razini korisnika tako administratori/moderatori mogu biti obaviješteni prilikom unosa/uređenja/promjene radnog vremena, kao i po potrebi potvrđivanja određenog radnog vremena.

Upotreba sati evidencije radnog vremena

Kontrola pristupa

Jednostavno kontrolirate tko može ući u vašu poslovnu zgradu ili pojedine prostorije unutar zgrade.

U sklopu sustava Sati od sada omogućujemo i naprednu kontrolu pristupa koja je dio integriranog sustava i uz evidenciju radnog vremena omogućuje i naprednu regulaciju pristupačnosti poslovnoj zgradi i prostoru po Vašoj želji. Korisnici aplikacije Sati identificiraju se identifikacijskom iskaznicom ili nekim drugim sredstvom identifikacije.

Upotreba sati evidencije

Računovodstveni programi

Evidencija radnih sati omogućuje izravan uvoz sati za izradu plaća u računovodstvene programe.

Podaci uneseni u aplikaciju Sati mogu se prenositi dalje ovisno o funkcionalnostima koje dalje podržava sam računovodstveni program. Programi u većoj mjeri omogućuju prijenos radnih sati, prijenos raznih vrsta izostanaka (bolovanje, godišnji odmor), prijenos ukupnih dolazaka i prijenos ukupnih iznosa naknade za obroke na mjesečnoj razini. U slučaju da vaš računalni program nije naveden na popisu, također pripremamo datoteku za uvoz za vaš program bez dodatnih troškova.

sati paket za evidenciju
30 dana besplatno

Zanima vas mjesec dana
besplatno probno razdoblje?

Pojednostavite svoje poslovanje i evidentiranje radnog vremena
s jednomjesečnim BESPLATNIM probnim razdobljem.
Bez rizika i obaveza!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje performansi web stranice. Više informacija možete pronaći u našoj politici kolačića.