Kontrola pristupa radnom mjestu

U sklopu sustava SATI dostupna je napredna kontrola pristupa koja omogućuje jednostavno upravljanje ulaskom u poslovnu zgradu i prostore, poboljšanu sigurnost i zaštitu poslovnih informacija, kao i integraciju s drugim poslovnim sustavima, a korisnici se identificiraju identifikacijskim karticama , Bluetoothom ili pametnim telefonom.

U sklopu sustava SATI sada omogućujemo i naprednu kontrolu pristupa, što znači da možete jednostavno kontrolirati tko može ući u vašu poslovnu zgradu ili pojedine prostorije unutar zgrade. Rješenje je dio cjelovitog sustava te osim evidencije radnog vremena omogućuje i naprednu regulaciju pristupačnosti poslovnoj zgradi i prostorima po Vašoj želji.

Kontrola pristupa radnom mjestu

Zašto odabrati kontrolu pristupa?

  • Poboljšana sigurnost: sustav kontrole pristupa pruža dodatnu razinu sigurnosti jer samo ovlaštene osobe mogu ući u prostorije ili određena područja unutar tvrtke.
  • Zaštita poslovnih informacija: sustav kontrole pristupa pomaže u zaštiti povjerljivih podataka i poslovnih informacija od neovlaštenog pristupa ili krađe.
  • Sigurnost zaposlenika: ova vrsta rješenja doprinosi stvaranju sigurnog radnog okruženja za zaposlenike.
  • Fleksibilnost: unutar sustava imate fleksibilnost dodjele različitih razina pristupa pojedincima na temelju njihovih uloga i odgovornosti u organizaciji.
  • Integracija s drugim sustavima: kontrola pristupa može se integrirati s drugim poslovnim sustavima, kao što su kamere, alarmi i sustavi automatizacije.

Kako funkcionira?

Korisnici aplikacije SATI identificiraju se osobnom iskaznicom ili drugim načinom identifikacije, primjerice putem Bluetootha ili pametnog telefona. Dakle za pristup tvrtki i poslovnim prostorima te za evidenciju radnog vremena potreban je samo jedan medij koji omogućuje pristup svemu.

sati paket za evidenciju
30 dana besplatno

Zanima vas mjesec dana
besplatno probno razdoblje?

Pojednostavite svoje poslovanje i evidentiranje radnog vremena
s jednomjesečnim BESPLATNIM probnim razdobljem.
Bez rizika i obaveza!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje performansi web stranice. Više informacija možete pronaći u našoj politici kolačića.