Kako koristiti registrator radnog vremena?

Evidencija radnog vremena olakšava evidentiranje radnog vremena zaposlenika.

telefon

Praćenje radnog vremena zaposlenika važan je aspekt svakog poslovanja. Ne samo da je potreban za obračun plaća i naplatu, već također pomaže poslodavcima u praćenju prisutnosti i produktivnosti zaposlenika. U prošlosti je bilježenje radnih sati uključivalo korištenje fizičkog sata ili ručno ispunjavanje tablica radnog vremena. No, napretkom tehnologije pojavio se učinkovitiji i točniji način evidentiranja radnog vremena – registrator radnog vremena.

Registrator radnog vremena je uređaj koji zaposlenicima omogućuje evidentiranje radnog vremena putem kartice ili mobilnog telefona. Na internet se povezuje bežičnom mrežom ili UTP kabelom. Ovaj uređaj također ima ugrađen Bluetooth odašiljač koji omogućuje mobilnu registraciju i jednostavno bilježenje radnog vremena.

Registrator radnog vremena je jednostavan i praktičan

Jedna od glavnih prednosti korištenja registratora radnog vremena je jednostavnost i praktičnost koju nudi. Zaposlenici više ne moraju ručno ispunjavati tablice radnog vremena. Umjesto toga, mogu jednostavno provući svoju karticu ili podignuti svoj mobilni telefon da zabilježe svoje sate. Time se štedi vrijeme i eliminira mogućnost ljudske pogreške.

Još jedna prednost korištenja registratora radnog vremena je dostupnost mjesečnih tablica radnog vremena. Ovi ispisi daju kumulativni pregled svih radnih sati upisanih u aplikaciji SATI. To omogućuje točne obračune plaća. Osim toga, registrator radnog vremena može kategorizirati zaposlenike u različite skupine, što poslodavcima olakšava praćenje prisutnosti i produktivnosti.

Odaberite najmodernije rješenje koje nudi aplikacija SATI

Registrator radnog vremena je moderno rješenje za evidentiranje radnog vremena. Praćenje sati zaposlenika bitno je za tvrtke svih veličina. Aplikacija SATI nudi i softver koji zaposlenicima omogućuje elektroničku prijavu i odjavu. Može mu se pristupiti putem stolnih računala ili mobilnih uređaja, što olakšava udaljenim ili terenskim radnicima da zabilježe svoje sate.

U slučaju korištenja aplikacije SATI, evidentiranje radnog vremena moguće je integrirati i s drugim HR softverom, poput alata za obračun plaća i rasporeda, što omogućuje pojednostavljenje administrativnih poslova.

Višejezična podrška za najsvestraniju upotrebu

Aplikacija SATI prevedena je na nekoliko jezika te je stoga prikladna i za strana tržišta. Trenutno je prevedena na tri jezika, a registrator je također spreman za višejezičnu podršku. Ovisno o odabranoj zemlji, automatski se uzimaju u obzir i specifični državni praznici, što olakšava i pojednostavljuje točan obračun plaća.

Zaključno, postoji nekoliko učinkovitih metoda bilježenja vremena, uključujući sustave digitalnog sata, mrežne sustave evidencije radnog vremena, biometrijske satove i zapisnike vremena. Poslodavci bi trebali razmotriti svoje specifične potrebe i odabrati metodu koja najbolje odgovara njihovom poslovanju. Učinkovito vođenje evidencije može uštedjeti vrijeme, spriječiti pogreške i poboljšati ukupnu produktivnost.

sati paket za evidenciju
30 dana besplatno

Zanima vas mjesec dana
besplatno probno razdoblje?

Pojednostavite svoje poslovanje i evidentiranje radnog vremena
s jednomjesečnim BESPLATNIM probnim razdobljem.
Bez rizika i obaveza!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje performansi web stranice. Više informacija možete pronaći u našoj politici kolačića.